fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Rødovre

GRUNDIG FLISERENS I RØDOVRE

Få et tilbud

Er fliserne blevet grønne og triste at kigge på? Så kan det være tid til en professionel fliserens. Hos Nanostone er vi stolte af vores fag – og den stolthed vil du kunne mærke i vores engagement og arbejdsmoral. Når vores fliserenser kører hjem fra din adresse i Rødovre, vil dine fliser se ud som næsten nye.

Fliserensens forvandlingskunst

Mange bliver overraskede over, hvor stor en forskel det faktisk kan gøre at få en ordentlig fliserens. Selvom man naturligvis ikke kan fjerne al slitage fra fliserne, kan det alligevel give fornemmelsen af nye fliser. Og når både forhaven og baghaven står helt skarpt, så har man også bare mere lyst til at invitere gæster forbi – uanset om det er til den lille kop kaffe i formiddagssolen, eller til en større livsbegivenhed, som skal fejres.

Hvis du ikke er en af de privilegerede få, der har udsigt over Damhussøen, handler det om at få det bedste ud af den udsigt, du faktisk har. Mere præcist tænker vi på udsigten til din have og din indkørsel. Med årene bliver fliserne grønne og beskidte, og det er nok de færreste, der synes, at det er en fryd for øjet.

Den grønne og mørke farver på fliserne skyldes skidt og ikke mindst alger. Heldigvis findes der noget, du kan gøre for at begrænse skidt og algevækst.
Først og fremmest handler det om at få udført en grundig rensning af fliserne.

Dernæst anbefaler vi hos Nanostone altid vores kunder at få imprægneret fliserne efter rensningen. Med vores unikke nanoteknologiske imprægnering beskytter du fliserne bedst muligt mod alger. Og som bekendt: forsvar er det bedste angreb.

Hvad koster fliserens i Rødovre?

Hos Nanostone har vi valgt, at vi vil yde lokal service. Derfor er vores fliserensere fordelt over hele landet – naturligvis også i Rødovre.

Vores lokale placering tillader os at holde omkostningerne nede, når vi kører ud på din adresse. Derudover har vi med vores mere end 10 års tilstedeværelse på markedet opbygget den erfaring, det kræver at udføre rens af fliser på mest effektive vis – og dermed tilbyde en lav pris på fliserens i Rødovre, ligesom i resten af landet.

Din konkrete pris afhænger naturligvis af et par forskellige faktorer, men generelt er vores priser for en fliserens opstartspakke (40 m2 inkluderet) kun 4.995,-
Per ekstra m2 opkræver vi normalt kun kr. 80,-

Hvis du vil modtage et skræddersyet tilbud, ser vi frem til at høre fra dig.
Og hvis du endnu er lidt i tvivl, kommer vi gerne ud på din adresse i Rødovre og foretager en gratis prøverens, hvilket vil give dig det perfekte overblik over, hvad du kan forvente dig af en professionel fliserens fra Nanostone.