fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Randers

Fliserens i Randers – rene fliser mange år fremover

Få et tilbud

Er dine fliser efterhånden lige så grønne og fugtige som den lokale regnskov? Så er du landet på den helt rette side. Hvis du hiver fat i os hos Nanostone, slår vi til – inden din indkørsel eller terrasse ligger under for jungleloven og bliver helt overtaget af alger eller flisepest!

Hos Nanostone tager vi fliserens seriøst

VI er stolte af vores håndværk, her hos Nanostone. Vi går ind for solid kvalitet og gode serviceoplevelser – og derfor kan vi i sidste ende kun måle os på vores kunders vurderinger af os og det arbejde, vi udfører for kunderne.

Selvom man ikke skal blære sig for meget, må man gerne være lidt stolt. Her er derfor nogle af de bedrifter, vi er glade for at have opnået, i skrivende stund:

– Børsen Gazelle 5 år i træk

– 4.6/5 (Elite) på anmeld-haandværker.dk

– 4.6/5 (Fremragende) på Trustpilot

– Vinder af Årets Algebehandler i 2020 på anmeld-haandværker.dk

Vi ved også, at man, som bekendt, aldrig skal hvile på laurbærrene. Derfor vil vi fortsat gøre vores ypperste for, at du bliver fuldt tilfreds med vores service og dine nybehandlede fliser.

Kan mine fliser blive pæne igen?

Der findes flere forskellige problematikker, som kan opstå ved fliser, hvis man blot lader fliserne stå urørt hen. Her er nogle af de primære problemer, vi tager os af:

– Grønne alger

– Hvid flisepest

– Sort flisepest

– Beskidte fliser

Fra tid til anden har vi nye kunder, som ikke har fået gjort noget ved deres fliser i mange år – eller måske nogensinde. Her er det ganske forståeligt, at kunden kan blive i tvivl, om vi kan gøre deres fliser flotte igen.

Hos Nanostone går vi ind for ærlighed, så hvis vores fliserenser skulle blive i tvivl, vi han undersøge sagen, inden vi laver en aftale med dig. I de fleste tilfælde er det dog muligt at få fliserne til at se ud som næsten nye igen.

Tegn en årlig serviceaftale og få 15 års garanti

Når dine fliser så er blevet renset, har du mulighed for at få os til at imprægnere dem, så de fortsat vil se flotte ud så længe som muligt. En imprægnering beskytter nemlig fliserne mod bl.a. flisepest.

Vælger du at tegne en årlig serviceaftale, kommer vi ud hos dig på din adresse i eller i nærheden af Randers – det gør vi en gang om året, hvor vi giver dine fliser en kærlig behandling. Det betyder også, at du næsten automatisk er sikret, at dine fliser er pæne – uden at du skal røre en finger.

Med denne aftale følger 15 års garanti. Kontakt os for at høre mere.

Få din unikke pris på fliserens i Randers

Hvis du er klar til din rensning af fliser i Randers, ser vi frem til at høre fra dig allerede i dag. Og hos Nanostone er vi i øvrigt altid garant for en konkurrencedygtig pris på rens af fliser i Randers, så du får den bedste rensning og beskyttelse, uden at betale for meget.