fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Odense

Fliserens Odense

Få et tilbud

Billig og effektiv fliserens i Odense

Vores fliserens kunde i Odense har fået foretaget en rensning, desinficering og imprægnering af hele flisearealet på 150 m2.

Før flisebehandlingen var kundens fliser angrebet af flisepest, alger og mos. Dette har vi dog stor erfaring med at fjerne og efter kunden havde set resultatet af vores prøverens med egne øjne, var hun ikke i tvivl om at vi kunne udføre opgaven.

Efter behandlingen er fugen mellem fliserne blevet renset væk. dette betyder at der er ca. 1 cm mellemrum mellem fliserne. Hvis man ikke får lukket dette hul efter en fliserens, så vil nye vækster nemt have mulighed for at forplante sig i mellem fliserne. Dette vil betyde at man kort efter ingen vil have problemer med mos og alger på fliserne.

Fejning af sand efter fliserens i Odense

For at udfylde hullet mellem fliserne, kan man vælge enten at feje med grus eller sand. Kunden ønskede ikke selv at feje sand eller grus på fliserne, hvilket vi derfor tilbød at gøre.
Vi har på fejet med gråt mure grus på denne kundens fliser, fordi fugerne var bredere end almindelige fliser. Dette ses blandt andet ved trappetrinnet, hvor der er lagt granit og brosten.
Har du helt almindelige fliser, så anbefaler vi at feje med ukrudtshæmmende sand fra Danfugesand.

Vedligholdelse efter fliserens

Det er helt op til den individuelle kunde og man selv ønsker at feje sand eller om vi skal gøre det. Uanset hvad er det yderst vigtigt for holdbarheden af resultatet fra fliserensningen.
Herudover tilbyder vi også en årlig servicebehandling af fliserne, bestående af en desinficering af fliserne. For 150 m2 koster det 1195 kroner for en årlig servicebehanding. Med servicebehandlingen kan vi give op til 15 års garanti, så du i mange år frem aldrig mere skal tænke på vedligeholdelse af dine fliser, men blot nyde udelivet om sommeren i din have. ​