fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Middelfart

FÅ DKs GRUNDIGSTE FLISERENS I MIDDELFART

Få et tilbud

Er du på udkig efter en fliserens, der forvandler dine fliser, som var de næsten nye? Så er du landet på den helt rette side.

Hos Nanostone har vi renset fliser siden 2008, så vi ved, hvordan man opnår rene og flotte fliser. Når vores fliserenser kører hjem fra vores kunders adresse, er det både kunden og fliserenseren, der smiler bredt. Kunden, fordi han næsten ikke havde turdet håbe på så stor en forandring af fliserne – og fliserenseren, fordi han er glad, når vores kunder er glade.

Fornemmelsen af nye fliser

Når du har fået pudset dine fliser, vil du måske stå med næsten den samme fornemmelse i kroppen, som da fliserne var nye. Især hvis du lige sørger for at slå græsplænen samme dag. Og når haven står skarpt, er lysten til at invitere gæster på besøg bare en del større.

Så uanset om du står og skal holde rund fødselsdag, dit barns konfirmationsfest, eller det længe ventede sølvbryllup – ja så er det hele bare lidt mere lækkert, når fliserne ser rene og flotte ud. Og det gælder naturligvis også, hvis du bare skal nyde en solskinslørdag med familien eller din nye yndlingsroman.

Rens af fliser er både kunst og videnskab

Alle kan rense fliser – men ikke alle kan gøre det ordentligt. At få det bedst mulige frem i dine fliser kræver erfaring, viden og lidt kærlighed til faget. Og hos Nanostone, der har vi heldigvis alle tre ting.

For vores fliserensere handler det ikke om, “at sprøjte noget væske på nogle fliser”. Det handler om, at du skal have en have og indkørsel, som du elsker at bruge. Når vi kommer ud på din adresse i Middelfart, er det derfor med den største dedikation til vores fag. Vi kører ikke hjem, før dine fliser ser så godt ud, som de overhovedet kan komme til. Det er nemlig sådan, vi bevarer både vores faglige stolthed og vores tilfredse kunder.

Hvad koster rensning af fliser i Middelfart?

Prisen på fliserens i Middelfart afhænger naturligvis af et par forskellige faktorer, såsom hvor mange kvadratmeter du ønsker at få renset.

Som udgangspunkt er vores priser for en fliserens opstartspakke (40 m2 inkluderet) kun 4.995,-
Og per ekstra m2 opkræver vi normalt kun kr. 80,-
Vi er altid klar med et konkurrencedygtigt tilbud – så kontakt os endelig for at høre, hvad vi kan gøre for dig.