fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Lyngby

GRUNDIG FLISERENS I LYNGBY-TAARBÆK

Få et tilbud

Er dine fliser blevet grønne og triste at kigge på? Så er du landet på den rette side. Hos Nanostone tilbyder vi rens af fliser i Lyngby-Taarbæk – samt i resten af landet. Når du får besøg af os, er det vores lokale fliserenser, der kigger forbi. Vores professionelle fliserensere er nemlig fordelt over hele landet, så vi nemt kan rykke ud, når du har brug for det.

Hvad koster fliserens i Lyngby-Taarbæk?

Leder du efter en pris på at få renset dine fliser i Lyngby? Hos Nanostone har vi valgt at tilbyde prisgaranti, hvilket sikrer dig den skarpeste pris på fliserens i lokalområdet.

Vores normalpris for en opstartspakke fliserens (40 m2 inkluderet) er kun 4.995,- Og per ekstra m2 opkræver vi normalt kun kr. 80,-
I visse perioder har vi særligt gode tilbud – så kontakt os gerne og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Finpuds udsigten med en fliserens

Hvis du ikke er en af de få privilegerede, som har udsigt til Lyngbys største seværdigheder, kan du ikke gøre meget andet end at få det bedste ud af den udsigt, du har. Og her er forhaven og baghaven værd at tage et kig på.
Beskidte og algebefængte fliser giver desværre ikke de bedste betingelser for en skarp udsigt.

Det er også grunden til, at mange får gjort noget ved sagen og bestiller en professionel rensning af fliser fra Nanostone. Med vores grundige fliserens kan dine fliser gå fra grønne og triste til flotte og inspirerende. Mange bliver faktisk overraskede over, hvor nye deres fliser ser ud efter en god rens. Måske det samme vil ske for dig?

Få en gratis prøverens i Lyngby

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad vores fliserensere kan præstere med dine fliser, kommer vi gerne ud på din adresse og foretager en prøverens – ganske uforpligtende. Hvis du kan lide, hvad du ser, er vi klar til at give resten af dine fliser vores kærlige og professionelle behandling. Så kan du snart se frem til en dejlig udsigt ud af vinduet. Og nyde forårets og sommerens grillfester, hyggeaftener med familien og meget mere – alt sammen på en terrasse, der står helt skarpt.