fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Jylland

Fliserens Jylland

Få et tilbud

Alger og flisepest fjernet på en eftermiddag

Kunden havde en stor flot indgang til dette ældre hus, som desværre var besat med alger og flisepest, som gjorde at fliserne var blevet meget mørke. Kunden var lidt i tvivl om, hvorvidt en fliserens og algebehandling kunne fjerne den mørke belægning.

Dette ville vi naturligvis gerne bevise, at det kunne lade sig gøre.
Vi startede med at rense fliserne, hvorefter vi gav dem en forebyggende algebehandling, som arbejder i fliserne op til 6-8 måneder. På den måde bliver dybtgroede alger bekæmpet og resultatet fra fliserensningen holder i længere tid. Afslutningsvist gav vi fliserne en nanobaseret imprægnering, som beskytter flisearealet mod at optage vand.

Ikke nok med at fliserne kom til at se pænere ud, har de nu også de fået en længere levetid, da de er sikret mod frostsprægninger om vinteren. Frostsprægninger opstår om vinteren på grund af at algerne i flisen nærer på vand. Når der er frost vil dette vand i flisen udvide sig og konsekvensen af dette er frostsprægninger og porøse fliser, som mindsker flisens levetid.

Vores kunde i Jylland kunne med det samme se resultatet på fliserne og var ikke i tvivl om at han havde valgt den rette løsning med en professionel fliserens ved Nanostone.

Bor du i Jylland?

Så kan du kontakte vores afdeling i Århus eller i Toftlund, hvor vi herfra servicerer kunder i både Nord, Syd, Vest og Vestjylland.

Du kan finde vores priser på fliserens under pris menuen eller ring til os eller skriv dig op til et uforpligtende tilbud, så sørger vi for at kontakte dig, hvor vi kan høre nærmere omkring hvordan vi får dine fliser til at se ud som ny igen. Med over 15 års erfaring indenfor branchen fundet den mest effektive og skånsomme metode til at få dine havefliser fri fra alger og flisepest.

HUSK: Vi kommer gerne ud og giver dig en gratis prøverens, så du kan se resultatet med dine egne øjne.