fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Holstebro

GOD FLISERENS I HOLSTEBRO

Få et tilbud

Bestiller du din fliserens hos Nanostone, sørger vi for at sende dig vores lokale mand i Holstebro. Fliserens er vores spidskompetence og så lover vi dig, at vi også kan meget mere, hvad angår rens af sten og lignende – når vi alligevel er forbi, kan vi jo lige så godt klare det hele i samme omgang.

Slib din udsigt til med en fliserens

Er din udsigt snavset til og er fliserne blevet indtaget af misfarve og grønne alger, er det ved at være tid til at få terrassen renset. Selvom du ikke har udsigt til Storå, tør vi godt garantere dig én af byens bedste udsigter – det er jo nemlig sådan, at ingen udsigt i virkeligheden kan slå den, der går ud over en nyrenset terrasse.

Når vores fliserenser først har været en tur forbi din indkørsel eller baghave, kan du glæde dig til at slå dørene op og nyde eftermiddagssolen på dine rene fliser.

Fliserens er mere end et arbejde
Selvom rens af fliser er noget, vi har det sjovt med, tager vi det samtidig meget seriøst.Rensning af fliser er som sagt ikke kun et spørgsmål om snavs og grønne alger, men et spørgsmål om udsigt og velvære. Det betyder, at vi tager vores arbejdsgange alvorligt og har udviklet vores egne professionelle metoder, som vi er sikre på. Når vores fliserenser kommer ud til dig, er han derfor aldrig i tvivl om, hvordan han skal gribe opgaven an.

Fliserensen skrider frem skridt for skridt
Vores lokale fliserenser i Holstebro vil indlede med en undersøgelse af opgavens omfang, inden han tilbyder dig en prøverens – er du tilfreds går han i gang med først at rense fliserne, inden han gennemfører en desinficering og til slut vender tilbage med et kvalitetstjek.
Derudover anbefaler vi altid vores flisebehandling, som sikrer dine fliser mod alger og nye misfarvninger i 15 år. Er du interesseret, vil vi også gerne sørge for påfejning af sand, som afslutning.

Den bedste fliserens i Holstebro

Når du sender bud efter os, er det vores lokale fliserenser i Holstebro, som du vil møde. Det vil du, selvom Nanostone er en landsdækkende virksomhed. Vi er nemlig fast besluttede på, at vi skal kunne levere den bedste service alle steder i landet.

Det samme gælder vores andre håndværk, som også tæller (1) rens af tag og facade, (2) rens af træterrasse, (3) rens af graffiti og (4) tørring af kælderfugt – så behøver vi ikke gå på kompromis med noget, når vi kommer på besøg. 

Vi ved, hvordan vi efterlader en ren flise

Skal du have ordnet dine fliser og have opgraderet udsigten fra stuen, skal du ikke tøve med at booke et besøg af vores erfarne fliserenser. Vi er altid garant for en høj kvalitet og en fornuftig pris på fliserens i Holstebro.

Vi ved nemlig, hvad der skal til, og hvordan vi på én gang efterlader en renset flise og samtidigt efterlader en god udsigt, som man ellers normalt skal lede længe efter.