fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Hørsholm

Fliserens i Hørsholm

Få et tilbud

Professionel fliserens i Hørsholm

Fliserne ved vores kunde i Hørsholm har været udsat for en del skygge og slitage igennem årene har medført at fliserne har fået en belægning bestående af flisepest, alger og lav. På billedet til højre kan du se hvordan fliserne forinden rensningen har set ud.

Det er meget sædvanligt at når fliserne er over 5-6 år gamle, at overfladen begynder at blive mere porøs. Dette gør at algerne nemmere kan vokse og formere sig på fliserne.
Hvis man sørger for at vedligeholde fliserne med brug af professionelt udstyr så vil fliserne være angrebet i langt mindre grad.

En have som denne anbefaler vi at overflade rense, så fliserne fremstår som var de nye, men det er ikke nok kun at rense. Efter en fliserens i Hørsholm foretog vi også en desinficering af hele flisearealet.

Step 2: Efterbehandling efter fliserens

Efter fliserens med en professionel fliserenser og vand, spaltes sporerne fra de små alger, lav og flisepest til små molekyler.

Molekylerne finder steder at gemme sig, som kunne være i fugerne og nede i selve flisen hvis de er små nok.
Gør man ikke mere vil molekylerne vokse sig større igen og inden længe komme til at ligne udgangspunktet.

Vi gør derfor altid det når vi har renset at vi desinficerer områderne for alge sporer m.m. så flisen forbliver flot de næste 8-12 måneder.
Efter desinficeringen skal flisearealet tørre. Herefter kan vores unikke nano imprægnering (Marisel 800) påføres.

Imprægneringen er en klar væske, der sprøjtes eller rulles på fliserne. Imprægnering danner ingen skjolder eller ændrer udseende på flisen.
Når den påføres bliver flisen våd, men allerede ca. 2 timer efter vil fliserne være overflade tørre, så man kan gå på dem.
Selve imprægneringen er ca. 10 dage om at færdig hærde, så større slitage som bildæk eller sandfejning må vente lidt endnu.

Det færdige resultat

​Du er ikke i tvivl om imprægneringen er hærdet.
Efter imprægneringen vil du se at flisen er blevet vandafvisende, så vandet ligger sig som små bobler på flisen.Skulle flisen være over 6 år gammel, så har syreregnen allerede gjort overfladen i flisen porøs. Her hjælper imprægneringen så flisen igen får en fin beskyttet overflade.Vores fliserens kunde i Hørsholm, blev så glad for det arbejde vi har udført på deres terrasser at de tilmeldte sig service ordningen uden betænkningstid. Her kommer vi ud 1 gang om året og desinficeret flisearealet, således kunden opnår vores 15 års garanti på resultatet.I alt blev der foretaget fliserens og efterbehandling på 170 m2. Derfor kan vores fliserens kunde i Hørsholm få den årlige vedligeholdelse til kun 1195 kroner.