fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Hillerød

Hillerød

Få et tilbud

Professionel fliserens i Hillerød

Vores kunde i Hillerød fik foretaget en komplet fliserens af Nanostone. Det totale fliseareal som skulle renses ved kunden, blev opmålt af et andet firma til 130 m2. Men da vores konsulent var ude at opmåle blev det kun 120m2. Derved sparede vores kunde i Hillerød 10m2 i rensning af fliserne.
Når vi opmåler flisearealer og der er tvivl om hvor mange m2 fliser der er tale om, så vil vi hellere lade tvivlen komme kunden til gode. På grund af dette har vi oplevet at vores tilbud bliver lidt billigere.

Fliserne var godt snavsede af støv, smuds, alger og flisepest, hvilke har gjort at de er blevet meget mørke. Faktisk fandt vi ud af, da vi foretog en prøverens på fliserne, at de slet ikke var grå men fine lyse og i flere farver.

Familien blev meget overraskede over at se hvor flotte lyse deres fliser igen kunne blive og bad derfor vores konsulent at komme tilbage og fuldføre afrensningen af fliserne.

Hvornår kan I komme ud til fliserens i Hillerød?

Vores fliserens konsulenter starter tidligt om morgenen. Ofte kan de nå at foretage en fliserens prøve inden i tager på arbejde. Det har vi oplevet at det giver en god fornemmelse for mange at vores kunder, at de har mulighed for at se resultatet og godkende det inden at fliserensningen bliver fuldført.
Når du kommer hjem fra arbejde vil du kunne se det samlede flotte resultat.
“Vi havde slet ikke regnet med at de kunne blive så rene.”
Fliserens kunde i Hillerød

Efter resultatet på fliserens Hillerød

Fliserne er nu ved at være tørre efter rensningen, så konsulenten kan komme og foretage et kvalitetstjek.
Det er vigtigt at alle alger, flisepest og lav er væk ved dette kvalitetstjek, da fliserne her skal have et lag af vores nano imprægnering. Imprægneringen gør at fliserne bliver mindre modtagelige for vand og det nedsætter produktionen af alger og flisepest.Kunden blev så glad for resultatet at de har bedt os om at udføre en årlig service desinficering af deres fliser til kun 1195 kroner. Idet kunden har valgt at få gjort dette årlig, så tilbyder vi en garanti for at fliserne holder sig pæne i op til 15 år.