fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Helsingør

GRUNDIG FLISERENS I HELSINGØR OG OMEGN

Få et tilbud

Har du udsigt til Kronborg Slots kanoner og hele vejen over til Helsingborg? I så fald er du en af de heldige – hvis ikke, har du i stedet en rigtig god grund til at ringe efter vores lokale fliserenser i Helsingør.

Grønne fliser er nemlig ikke udsigten værd, så er din terrasse gået til i alger, skal du ikke tøve med at hive fat i vores professionelle hjælp.

Kæmper du med snavsede og beskidte fliser?

Har du ligget på knæ og forsøgt at luge ud på terrassen, bare for at opdage at fliserne stadig ikke står skarpere – har du fjernet al ukrudtet bare for at måtte indse, at fliserne ikke er blevet mindre grønne end før? Da er din bedste løsning at ringe til en professionel fliserenser.

Uanset opgavens omfang, tør vi næsten love dig, at vi kan klare det – selv hvis det er en stor olieplet, du skal have væk, vil vi gøre vores bedste.

Fliserens er nemmere med en professionel

Rens af fliser er nemlig meget mere, end bare en søndagsbeskæftigelse. Det kræver hårdt arbejde og professionelt udstyr og viden at omdanne slidte fliser til noget, der ligeså godt kunne være nyt. Alt det besidder vores fliserenser og i virkeligheden går det hele som en leg for ham, når først han er kommet i gang.

Vi plejer at opdele vores fliserens i 6 trin
1. Gratis prøverens og opmåling
2. Rensning af fliser
3. Desinficering
4. Imprægnering af fliser
5. Påfejning af fugesand
6. Oprydning og kvalitetstjek

Lokal fliserens i Helsingør med begge ben på jorden

Vi er Danmarks førende, når det drejer sig om rens af fliser i Helsingør – det er hvertfald, hvad vores brugeranmeldelser på anmeld-håndværker.dk og Trustpilot fortæller os! Det er vi stolte af, da det vigtigste for os er at være til stede i hele landet med samme høje kvalitet.

Det er derfor, vi har lokale fliserensere placeret ud over hele landkortet. Sådan er vi nemlig sikre på, at vi tilbyder den mest nærværende service, når du ringer fra Helsingør for at få lokal hjælp med din fliserens.

Vi har mere end en spidskompetence

Hos Nanostone har vi specialiseret os i rens af fliser, men det betyder ikke, at vi ikke også er gode til en hel masse andet. Der er nemlig mange opgaver, der lægger sig op og ned af vores spidskompetencer.

Skal du for eksempel have renset tag eller facade, er vi også kampdygtige. Det samme gælder rens af tagrende. Hvis du har en træterrasse i forlængelse af fliserne, kan vi også hjælpe og skulle du være så uheldig at have fugt i kælderen eller graffiti på murværket er vi naturligvis også behjælpelige.

Skal vi komme på besøg med et tilbud?

Vi plejer ikke at komme på uanmeldt besøg, så vil du gerne have et godt tilbud, må du hellere selv gribe telefonen og ringe efter vores lokale fliserenser i Helsingør. Derefter skal vi nok sørge for leverer dig det gode tilbud med en skarp pris på fliserens.

Når først skridtet til professionel hjælp er taget, kommer det ikke til at tage lang tid, før dine fliser ser ud som var de nye. Hvorfor vente længere tid end nødvendigt på den gode udsigt?