fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Haderslev

GOD OG FLOT FLISERENS I HADERSLEV

Få et tilbud

Er din terrasse ved at være lidt for grøn at se på? Så kan det være tid til en fliserens. Hvis du ønsker det, kan vi hos Nanostone også komme ud på din adresse i Haderslev én gang om året. Her vil vi udføre løbende fliserens og forebyggende behandling, som sikrer mod algeangreb. På den måde har du altid en god udsigt ud af vinduet, og kan nyde mange gode timer i solen.

Kom algerne til livs med en rensning

Når fliser bliver grønne, skyldes det alger og mos. Ligesom ukrudt er alger noget, som skal holdes nede, hvis de ikke skal få overtaget over dine fliser, din træterrasse og så videre.

Algerne har de bedste vækstbetingelser, når der er vand og lys. Netop derfor er det også en god ide at imprægnere fliserne. Det svarer simpelthen til, når du har fået nye sko, eller bare er ved at forberede dit fodtøj på, at efteråret snart kommer. For ligesom sko har fliser også brug for beskyttelse for at fungere optimalt. Med vores unikt udviklede nanoteknologiske imprægnering, sikrer vi, at dine fliser optager mindst muligt vand. Dermed vil der også være en mindre tilbøjelighed til algevækst.

Rens af fliser er vores håndværk

Hvis du har brug for en rensning af fliser nær Haderslev, sender vi vores bedste folk ud på din adresse. Vores fliserensere er fordelt over hele landet, så vi kan yde lokal service uden slinger i valsen.
Med vores mere end 15 års erfaring ved vi, hvad vi laver. Derfor kan du vide dig sikker på, at dine fliser ikke bare bliver så rene som muligt, men at vi også passer rigtig godt på dem med vores skånsomme behandling!

Hvis du ikke er helt sikker på, at du vil have os fra Nanostone til at stå for din fliserens, er du mere end velkommen til at bestille en prøverens. På den måde kan du få at se, hvordan dine fliser ser ud, når vi er færdige på din adresse. Så hvis du tænker, at vores billeder er flotte, men om vi nu også kan præstere det samme på netop dine fliser – ja, så er der vel ikke andet at gøre end at kræve syn for sagen?

Hvad koster Fliserens i Haderslev?

Hvis du er på udkig efter en god pris på fliserens enten i Haderslev eller i omegn, er du landet på den rette side. Hos Nanostone mener vi nemlig ikke, at godt håndværk behøver være dyrt. Den præcise pris giver dig i et pristilbud, når vi ved lidt mere om dit behov.

Som udgangspunkt er vores priser dog som følger:
Komplet fliserens opstartspakke (inkl. skumbehandling og imprægnering) op til 40 m2 kr. 4.995.

Vil du vide mere?
Så book et tilbud eller bed os om at ringe dig op. Vi glæder os til at høre fra dig!