fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Gentofte

FLOT OG GRUNDIG FLISERENS I GENTOFTE

Få et tilbud

Rensning og overfladebehandling i Gentofte

Er det ved at være tid til at fliserne skal renses? Hvis det er tilfældet, er du landet på den helt rette side. Hos Nanostone er vi eksperter i fliserens. Så meget endda, at vi tør kalde os for danmarksførende.

Det er nemlig ikke for sjov, at vi tilbyder fliserens – vi går op i vores håndværk og det vigtigste for os er, at dine fliser ser ud som næsten nye. Det gode håndværk og det flotte resultat er grunden til, at vi laver det, vi laver.

Har du prøvet en professionel fliserens?

Hvis ikke du før har haft besøg af en professionel fliserenser, har du noget at se frem til. Vi renser dine fliser så din udsigt ud til vejen eller haven bliver genopfrisket som ny. Man skulle næsten ikke tro det, men en ren terrasse får alt andet til at skinne – og vi er først helt tilfredse, når din have skinner som Gentofte Sø.

Hvad mere kan vi sige end: ”det er, som det altid har været, rens af fliser er vores bedste håndværk” som Dan Turéll næsten sagde – og uanset om ordene er vores egne eller ej, så er vi trygge ved at sende en rigtig Karma Cowboy ud til dig, i form af vores lokale fliserenser i Gentofte.

Rens af fliser i Gentofte? Vi er danmarksførende!

Vi påstår ikke, at vores medarbejdere kan alt – men det er tæt på. I Hvertfald er det tilfældet, når spørgsmålet handler om fliserens. Hos Nanostone er vi nemlig danmarksførende i fliserens og alt det, der ligner.

Vi er dog andet og meget mere, end bare danmarksførende inden for rensning af fliser. Vi er nemlig den foretrukne udbyder indenfor fliserens i Gentofte Kommune – og det betyder uendelig meget for os, at vi kan tilbyde dig lokal service. På den måde er vi sikre på, at vores lokale fliserenser opfylder dit ønske 100%.

Hos Nanostone har vi nemlig opfundet en behandling, der lægger sig på de rensede fliser som et beskyttende skjold – og vores mere end 12 års erfaring dækker både rensning og efterfølgende behandling.

Rens af fliser er kunst til billig pris

Måske lyder det lidt højtragende, men vi mener det faktisk, når vi påstår, at vores lokale fliserensere er et hold af kunstnere.

Det kræver nemlig sit håndværk at rense fliser, så de efterlades flotte og skinnende. Vores udgangspunkt for enhver opgave er derfor altid en gennemgående undersøgelse af opgavens omfang, så vi er sikre på at prisen er ordentlig – vi er nemlig glade for jyske håndværkspriser, også når vi arbejder på Sjælland!

Derfor kan du altid forvente en konkurrencedygtig pris på fliserens i Gentofte.

Vi kan lidt af hvert – også rens af facade og træterrasse

Når du inviterer os forbi til en fliserens, kan vi også kigge på resten af huset og haven.
Hos Nanostone kommer vi hele huset rundt og renser også

– …tag og facade
– …terrasser i træ
– …graffiti

Derudover hjælper vi dig også gerne med fugt i kælderen.

Skal vi komme forbi med et tilbud?

Har du en terrasse, et tag eller en facade, der trænger til en opfriskning, skal du ikke tøve med at invitere vores lokale Gentofte-fliserenser forbi til en prøverens. Det er helt gratis – så hvorfor skulle du ikke slå til?

Uanset opgavens omfang, lover vi dig at komme forberedt. Rens af fliser er trods alt vores ekspertise og det, vi er bedst til.