fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Fyn

Fliserens på Fyn med fuld værdi for pengene

Få et tilbud

En fliserens er ikke bare en fliserens. Der kan være stor forskel på, om en fliserens udføres af en erfaren professionel, eller af en mindre erfaren person. Ikke bare når det kommer til at få fliserne renset så grundigt som muligt, så de bliver flotte at se på. Det handler også om at behandle fliserne godt, så rensningen ikke beskadiger den sårbare overflade.

Den bedste fliserens på Fyn?

Det betyder ikke noget, om du holder til nær Middelfart, Assens, Faaborg, Svendborg – eller måske Rudkøbing, Odense eller Kerteminde.

 

Din pris på fliserens på Fyn vil være den samme i alle byer. Vi har nemlig professionelle fliserensere placeret med passende geografisk spredning rundt i hele Danmark – og dermed selvfølgelig også på Fyn. Det betyder, at vi ikke arbejder med kørselstillæg.

Rens af fliser skal gøres ordentligt

Hvis vi kender jer fynboer ret, så har I sans for kvalitet. Derfor er det heldigt, at vi hos Nanostone tager vores arbejde seriøst.

Man kunne fristes til at sige: ”Fra H.C. Andersens by og til nord, syd øst eller vest – vi kommer og hjælper dig af med din flisepest!”

Heldigvis har vi et bedre arsenal af salgsargumenter i ærmet, end det klassiske håndværker-rim. Vil du høre dem?

Okay, her kommer de!

 

– Vi har mere erfaring end de fleste

Vi har renset danskernes fliser siden 2008. Behøver vi sige, at det er blevet til besøg hos mange tusinde kunder?

 

Hvad vi lærte af +15 års erfaring

Gennem de mange gange, vi har foretaget en rens af fliser, har vi naturligvis lært et par ting.

 

Vi har lært, at det er muligt at skabe en stor forvandling.

Selv svært beskidte og algebefængte fliser kan komme til at se flotte ud!

Ofte kan det være svært for vores kunder at tro på det, før de ser det med egne øjne. Og det er netop også derfor, vi tilbyder en uforpligtende prøverens. Her renser vi cirka 1 kvm, så du kan få syn for sagen og vide præcis, hvad du kan forvente dig, hvis du vælger at investere i en rensning af fliser hos Nanostone.

Har dine fliser brug for en kærlig behandling?

En anden ting vi har lært, er at fliser ikke bare skal renses – de skal også beskyttes. Med tiden har vi derfor udviklet vores egen nanoteknologiske imprægnering. Med denne lægger vi en beskyttende overflade på dine fliser.

Imprægneringen virker ved at beskytte fliserne mod fugt og gør det nemmere for regnvand at løbe væk fra fliserne – frem for at sive ned i fliserne og give anledning til alger, frostsprængninger og andre problemer.

De fleste problemer er nemmere at forebygge, end at skulle skille sig af med, hvis de først er kommet.

Sådan er det også med alger.

Dog er det aldrig for sent at komme i gang – vi kan altid hjælpe dig!

Klik på knappen nu for at bestille et uforpligtende tilbud på rens af fliser på Fyn, allerede i dag!