fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Frederikssund

FREMRAGENDE FLISERENS I FREDERIKSSUND

Leder du efter en fliserenser, der ved, hvordan din indkørsel eller terrasse vækkes til live igen? I så fald er du kommet til det helt rigtige sted, for det er lige præcis, hvad vi kan hjælpe dig med. Hos Nanostone er vi nemlig eksperter, hvad angår rens af sten og fliser i indkørsel og på terrasse.

Fliserens får indkørslen til at stråle

Vi er ikke malerkunstnere her hos Nanostone, men vi ved, hvad der skal til for at fremmane fliser næsten så rene som nye. Selvom det umiddelbart kan synes som en ligetil opgave at rense fliser for snavs og alger, er det ikke tilfældet.

Rens af fliser er nemlig et håndværk, der kræver en ordentlig håndværker, der ved, hvad han er i gang med.

Det betyder også, at vi ved, hvordan vi efterlader dig en flot og renset terrasse og indkørsel, der med sikkerhed vil overstråle den, som dine naboer har. Så selvom vi ikke er nogen Willumsen, tør vi garantere dig et rigtigt kunstværk i stedet for halvslidte flisesten.

Rens af fliser med 15 års garanti

Rensning af fliser er ikke noget, der bare sker med et fingerknips. I stedet er det noget, der kræver fysisk arbejde – det er nemlig et hårdt arbejde, hvis det altså skal gennemføres på ordentlig vis.

Og det skal det. Det betyder nemlig, at vi så kan garantere dig en god udsigt, når først vi har givet dine fliser en omgang. En ordentligt omgang betyder i vores verden at de rensede fliser naturligvis også skal have en imprægnering, der sikrer flisernes levetid i 15 år eller mere.

Nanostone tilbyder lokal fliserens i Frederikssund

På trods af at Nanostone er en landsdækkende virksomhed, så kan vi sende dig en lokal fliserenser i Vikingebyen Frederikssund. Det kan vi af den enkle årsag, at vi tror på, at fundamentet for godt håndværk starter med lokalt kendskab. Derfor er vi stolte af at være landsdækkende og samtidigt lokalt til stede.

Fliserens, der kan meget mere

Når vi alligevel er på besøg ude hos dig, kan vi naturligvis også hjælpe med andre forefaldende opgaver, som alle falder ind under vores håndværk:

1. Rens af tag og facade
2. Rens af træterrasse
3. Rens af graffiti

Udover ovenstående er vi også behjælpelige i forbindelse med fugt i kælderen.

Et enkelt knips er nok

Selvom vi ikke kan klare fliserensen med et fingerknips, behøver du ikke gøre andet, end knipse med fingrene før vores lokale fliserenser er ude hos dig og i gang med fliserne i din indkørsel eller omme på terrassen.
Du behøver heller ikke knipse med fingrene mange gange, før arbejdet er ovre, og fliserne står friske som nye.

Står du derfor med flere kvadratmeter fliser, som trænger til en kærlig hånd, skal du ikke tøve med at hive fat i os og vores fliserenser med base i Frederikssund.

Vi er altid garant for en god pris på fliserens i Frederikssund.