fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Frederikshavn

FLISERENS I FREDERIKSHAVN - FÅ GRATIS PRØVERENS

Få et tilbud

Er dine fliser grønne og triste at kigge på? Jo før du får gjort noget ved det, jo længere vil fliserne holde. Og heldigvis er vi hos Nanostone en landsdækkende udbyder – derfor har vi naturligvis også professionelle folk klar til at give dig en rensning af fliser i Frederikshavn og omegn.

Ringer du til os, lover vi dig, at vi kigger forbi med et godt tilbud og en gratis prøverens under armen. For selvom en nyrenset terrasse og indkørsel er en fryd for øjet, behøver det ikke være kompliceret med vores 15 års erfaring – og det er vi stolte af.

Opgrader din udsigt med en fliserens

Er din udsigt ud gennem vinduet til haven lige så god, som udsigten er oppe fra Pikkerbakken og Øksnebjerg? Hvis fliserne er grønne og befængte med alger, er det nok ikke er tilfældet – for ingen udsigt vinder nogle præmier for grønne og uplejede fliser.

Vi tør i modsatte fald love dig, at din udsigt (næsten) vil kunne måle sig med udsigten oppe fra Cloostårnet, når dine sten og fliser har fået en ordentlig og professionel fliserens fra Nanostone.

Din lokale fliserens i Frederikshavn

Nanostone er en landsdækkende virksomhed, som er til stede ude lokalt – vi har sørget for at have lokale fliserensere til stede ude hos dig, så vi aldrig er længere væk, end et telefonopkald. Vores lokale fliserenser i Frederikshavn forstår vigtigheden af at levere den bedst tænkelige service ved hvert besøg.

Rens af fliser kræver det rette håndelag

Vi er stolte af vores arbejde – for vi er specialister, som selv har udviklet vores arbejdsmetode. Ja, vi har endda udviklet den overfladebehandling, der giver dine fliser 15 års levetid uden grønne alger.

Uanset omfanget af din ønskede behandling, sørger vi for at gøre os umage.
Normalt vil vores fliserens forløbe som følgende:

1. Introduktion med gratis prøverens og efterfølgende opmåling
2. Derefter vil vores lokale renser påbegynde rensningen af fliser
3. Når fliserne er rensede, vil vi gennemføre desinficering
4. For at sikre flisernes levetid påfører vi en imprægnering, som reducerer fugtoptaget i flisen med op til 85%
5. Efter ønske påfejer vi gerne fugesand som final touch
6. Vi sørger naturligvis for et kvalitetstjek, inden vi siger farvel

Fliserens og meget mere

Vores fliserensere kan også meget mere, end at rense fliser og terrasser. Eksempelvis kan de diske op med rens af bl.a. træterrasse, hus, facade og tagbeklædning.

Når vi alligevel er i gang med vores rensning af f.eks. din indkørsel, kan vi nemlig ligeså godt fortsætte og tage alt i en omgang.

God fliserens behøver ikke være dyrt

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive, så vores lokale fliserenser kan kigge forbi med et par svar og et godt tilbud – hvorfor overkomplicere det?

Og husk: vi er altid klar med en god pris på fliserens i Frederikshavn.
Når vi engang siger farvel igen efter færdigt arbejde, håber vi, at du er lige så stolt af dine fliser, som vi med sikkerhed vil være af vores arbejde.