fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Frederiksberg

MILJØ GODKENDT FLISERENS PÅ FREDERIKSBERG

Få et tilbud

Rensning og overfladebehandling i Frederiksberg

Har du brug for rensning af fliser i Frederiksbergområdet, står Nanostone klar til at rense og genopfriske din stenterrasse og dine fliser.
Hos Nanostone er ingen opgave er for lille – og ingen opgave ej heller for stor. Vores gode håndværk går vi ikke på kompromis med, uanset opgavens størrelse.

Hvis du ikke er en af de privilegerede få, som har udsigt til Frederiksberg Slot og Have, kan du til gengæld – efter et besøg fra os – nyde synet af din egen have med flotte, nyrenset fliser.

Er du træt af at kigge på grønne fliser?

Hos Nanostone er vi blandt landets førende eksperter, når opgaven går på rensning af diverse fliser og stenbelægninger, samt af meget andet(!). Vi er derfor glade for også at kunne tilbyde fliserens på Frederiksberg.
Vi har været i gang med at rense fliser på landsplan siden 2008, og har mødt enhver type af flise eller terrasse.

Derfor kan vi klare hvilken som helst opgave, der handler om misfarvninger og algevækst på fliser og stenbelægning. Hvis ikke det viser sig at være nemt, tager vi det gerne som en udfordring – i sidste ende skal vi nemlig nok efterlade dine fliser som næsten nye og med den naturlige patina, som giver sjæl og vækker stenene til live.

Grundig rens af fliser på Frederiksberg

Nanostones tilbud er til dig, der gerne vil have den bedste service – uden at gå på kompromis med det lokale kendskab.
Vi har fliserensere plettet ud over landkortet, som alle betjener sit lokalområde for at levere dig den bedste service.

Vi er Danmarksførende indenfor rens af fliser og terrasser, mens vi sideløbende er lokalt forankrede. Vi er dermed altid i nærheden af dig, når du står og mangler en fliserens, der er grundigere end den sædvanlige rensning af sten og fliser.

Hos Nanostone har vi nemlig opfundet en behandling, der lægger sig på de rensede fliser som et beskyttende skjold – og vores mere end 12 års erfaring dækker både rensning og efterfølgende behandling.

Konkurrencedygtig pris på fliserens

Vi kan også meget mere end fliserens og har specialiseret os i følgende ydelser, der giver os den bedste forudsætning for at kunne hjælpe dig.
Vi tilbyder også:

– Rensning af Træterrasse
– Tagrens og Facaderens
– Rensning af Graffiti
– Tørring af Kælderfugt.

Hos Nanostone får du altid et yderst konkurrencedygtigt tilbud på fliserens og vores andre ydelser. Og vi kaster 15 års garanti oven i hatten – bare for en sikkerheds skyld.

Bestil en gratis prøverens til din adresse på Frederiksberg

Hvis du er i tvivl, om det er en professionel rensning af dine fliser, du har brug for, er du velkommen til at invitere os uforpligtende forbi. Hvis du er interesseret i et besøg, sender vi en af vores lokale rensere, som vil give dig en prøverens. Dermed får du et tydeligt billede af, hvordan dine fliser vil se ud efter en professionel fliserens fra Nanostone.

Er du tilfreds med prøveresultatet vil vores lokale fliserenser på Frederiksberg give dig et tilbud med en god pris på din fliserens.
Det samme gælder alle andre opgaver, som falder ind under vores værktøjskasse. Tøv derfor ikke med at bestille et besøg af os, hvis du står og mangler kvalificeret rensning af hus, terrasse eller andet.

Glæden ved en god fliserens

Når du bestiller en fliserens hos os, køber du mere end bare renere fliser.
Du får en bedre udsigt til haven på en lækker sommerdag, hvor børnene nyder livet i den oppustelige swimmingpool. Du får også en flottere terrasse, som giver lidt ekstra til stemningen til konfirmationsfesten eller den runde fødselsdag.

Ikke mindst sørger du for, at dine fliser holder mange år endnu. På den måde sparer du måske endda penge, fordi din terrasse bliver som næsten ny, uden at du skal ofre store pengesummer på nye fliser.