fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Brøndby

Professionel fliserens i Brøndby

Få et tilbud

Er der opstået krise i din flise? Så kommer Nanostone med fuld udrykning og hjælper dig af med flisepest, alger, mos og andre ubudne gæster. Vores lokale afdeling i Brøndby sikrer, at vi kan være på pletten med et øjebliks varsel. Her kan vi give en gratis og uforpligtende test af vores effektive og miljøvenlige rensningsmetoder, så du selv kan få syn for sagen. En fuld rensning af fliser prissættes efter areal og flisernes tilstand.

Hvorfor skal du få renset dine fliser?

Et par grimme fliser virker måske som et mindre problem. Men Brøndby indeholder mange smukke haver. Og det er nu engang rarere at sidde i haven med en kold øl eller et glas saftevand, invitere til havefest, eller blot observere sønnike jonglere med fodbolden, når terrassen står mål med resten af havens skønhed. Også din indkørsel kan have gavn af en genopfriskning efter mange års brug og vind og vejr. Prisen er også langt under, hvad det vil koste at udskifte dine fliser. 

Så det kan altså godt betale sig at investere i en omgang fliserens. Dit hjem vil tage sig ekstra flot ud efterfølgende, og du vil blive blæst væk over resultatet. Forskellen er simpelthen som nat og dag, især hvis mos og ukrudt efterhånden har opnået kritisk masse.

Hvorfor skal du vælge Nanostone i Brøndby?

Vi har over 15 års erfaring med rensning af fliser, så vi ved, hvad der virker. Vores erfarne fliserensere yder fænomenal service, som vores mange gode anmeldelser på Trustpilot også vidner om. Vi er stolte af vores effektive og miljøvenlige metoder. Så sikre er vi på os selv, at vi garanterer, at dine fliser efter rensning står pæne og nydelige hen, gevækstfri, 15 år ud i fremtiden. En bedre garanti finder du ikke i hele det danske rige, endsige i Brøndby.

Prisen vil altid afhænge af rensningsareal og den stand fliserne er i, men vi garanterer, at den altid vil være konkurrencedygtig. Er du i tvivl, kan du altid ringe og få en cirka-vurdering. Eller endnu bedre kalde os ud til en testrensning af et afgrænset fliseareal. Det er som nævnt helt uforpligtende.

 

Lad vores flise-ekspertise komme dig til gode

Hos Nanostone har vi igennem vores mange år i feltet gjort os erfaringer med alle de gængse årsager til grimme fliser: Flisepest, mos, ukrudt, alger, sort lav, m.m. Nogle er mere genstridige end andre, men fælles er, at vi ved, hvordan vi sikkert og langvarigt får bugt med dem alle.

Vores erfaring gør også, at vi ikke efterlader skader på dine fliser. Mange tyer til højtryksspuling af fliser, hvilket efterlader dem pænere på kort sigt, men samtidig beskadiger flisernes overflade og gør dem mere modtagelige overfor alger. Vores renseudstyr til rens af fliser er særligt udviklet til formålet. Det benytter mere vand, og vasker fliserne uden at udsætte dem for kraftigt spuletryk. Således bliver dine fliser som nye, skinnende rene, og uden slid.