fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Aabenraa

FLISERENS I AABENRAA - FÅ GRATIS PRØVERENS

Få et tilbud

Når foråret står for døren, står vi klar til at shine dine fliser op. Solskin og sommervejr kaster nemlig lys på terrassen og indkørslen, så det bliver tydeligt, om stenene og fliserne trænger til en ordentlig omgang rensning.

Beskidte fliser er i sig selv ikke noget at skamme sig over, men det giver et kedeligt indtryk og en grå udsigt, som ingen fortjener – heller ikke din nabo.

Rensede fliser er som næsten nye

Trænger din indkørsel eller terrasse til en forårsrengøring, er det bare om at gribe telefonen og ringe efter vores lokale fliserenser. Selvom den indendørs oprydning i forbindelse med foråret ofte er let selv at klare – selv malerpenslen kan man let svinge alene – så kan rensning af udendørs sten og fliser kræve professionelt håndværk.

Efter en professionel rensning af fliserne tør vi da også garantere dig, at dine fliser vil se ud som næsten nye og at dine naboer vil misunde dig.

Ordentlig fliserens kræver en håndværker

At rens af fliser er et helt håndværk i sig selv skyldes, at arbejdet med beskidte og snavsede fliser kræver sine særegne metoder og sit eget udstyr.

Når vi hos Nanostone derfor er stolte af vores arbejde, skyldes det, at vi selv har udviklet vores arbejdsmetoder – det betyder med andre ord, at vi er sikre på at levere de resultater, vores kunder forventer.

Derfor tør vi også garantere helt op til 15 års garanti i forbindelse med vores egenudviklede flisebehandling, der gør fliserne modstandsdygtige over for snavs, alger og olie. Garantien udløses i kraft af en årlig servicebehandling.

Lokal rensning af fliser i Aabenraa

Hvis du har brug for en lokal fliserens, er det os, du skal ringe til.
Selvom Nanostone er en landsdækkende virksomhed, der sørger for ordentlig fliserens til danskere i hele landet, er vi også tilstede ude hos dig i Aabenraa. Vi har nemlig fundet ud af, at den bedste måde at levere den gode service på, er ved at have kendskab til lokalområdet. Og det sker altid til en god og konkurrencedygtig pris på fliserens.

Rens af terrasse, tag og facade med mere

Ud over at være mestre i rens af fliser og terrasser, er vi også leveringsdygtige i en håndfuld services, som alle kræver præcision og tålmodighed.
Det giver nemlig god mening, at vi også er specialiserede i rens af resten af husets yderflader som facade og tag, mens vi også kan tage os af din træterrasse. Har du problemer med fugt i kælderen eller graffiti på murværket, kan vi også finde ud af at hjælpe dig.

Professionel rens af fliser i Aabenraa

Vil du gerne være sikker på at byde foråret og sommeren indenfor på terrassen, er din allerbedste chance for at få ryddet op at ringe til din lokale fliserenser i Aabenraa.

Vi skal nok sørge for, at du får besøg af vores gode håndværker, hvis bare du ringer eller skriver. Det vigtigste for os er nemlig at forstå dine ønsker og behov, således at vi kan tilbyde et produkt, der er tilpasset dig.