fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Facaderens København

Facaderens København

Få et tilbud

Er din facade blevet trist at se på?

Vores facaderens vil give nyt liv til din facade. Vi ved, hvor vigtig facaden er for dit hus eller din bygning. Derfor foretager vi en vurdering af din facade inden selve facaderensningen finder sted. Vi sikre, at din facade får den rette behandling.

Ingen facader er ens
​Alle facader er forskellige, hvorfor forskellige behandlinger er nødvendige. Inden vi foretager en facaderens, så vil vores eksperter vurdere facadens grundlag samt tage prøver heraf.

Inden udførsel af facaderens

​Inden selve udførslen af facaderens i København er det nødvendigt, at tage forbehold for alger og mos samt typen heraf. Hvis facaden er plaget af mos og alger, der har sat sig, så anbefales en algebehandling forinden rensning af facaden. Dette er nødvendigt for at sikre det bedst mulige slutresultat. Derudover tages også forbehold for facadens overfladestuktur og underlag, som vi tager prøver af.

Selve udførslen af facaderens København 

Alle facader er, som nævnt, forskellige. Vi anvender derfor udstyr, der er specielt udvalgt til behandling af din facade. Alt afhængig af facaden, så anvendes enten hedevandsrensning eller koldvandsrensning, hvor vandmængde og tryk vil blive tilpasset.

Rensning af altan og glasparti
Vi tilbyder også rensning af altan og glasparti i forbindelse med facaderens i København og omegn. I forbindelse med denne slags rensning anvendes 99,9 pct. filteret og kalkfrit opvarmet vand. Læs mere om dette her.

Anbefaling efter facaderens

​I forlængelse af selve facaderensningen anbefaler vi, at få foretaget en overfladebehandling. En overfladebehandling vil forhindre vand- og fugtindtrængning, som mindsker risikoen for frostsprængninger. Endvidere vil vores overfladebehandling mindske misfarvning fra alger.

Hold algerne væk
Vi anbefaler, at du vedligeholder din facade med en årlig algebehandling. Algebehandlinger vil forlænge din facadens levetid og sikre dens sundhed.