fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Facaderens Århus

Facaderens Århus

Få et tilbud

Vi tager hånd om din facade

Er din facade blevet trist at se på? Og/eller trænger din facade til en kærlig hånd? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så kan vi tilbyde dig en professionel facaderens i Århus og omegn. Din facade er dit ansigt ud ad til, så pas på din facade.

 

​Vi passer på din facade. Alle facader skal behandles forskelligt, da ingen facader er helt ens. Derfor kommer vores eksperter ud at vurdere facadens grundlag samt tager prøver heraf. Dette sikre, at vi kan give den bedst mulige vejledning fra start til slut.

Vurdering af facade

Inden udførsel af selve facaderensningen er det vigtigt, at tage forbehold for facadens grundlag og overfladestruktur, hvorfor prøver foretages. Derudover tages forbehold for alger og mos samt typen af disse. En behandling afhænger af, hvor dybt algerne må have sat sig.

Udførsel af facaderens

Alle facader er, som nævnt tidligere, forskellige fra hinanden. Vores udstyr tilpasses hver enkel facade, hvor vandmængde og tryk ligeledes tilpasses. Alt afhængig af facaden anvendes enten en hedevandsrensning eller koldvandsrensning.

Rens af altan og glasparti

I forlængelse af en facaderens i Århus, tilbydes rens af altan, glaspartier og alu-/plastprofiler. Disse behandlinger udføres med 99,9 pct. filteret og kalkfrit 60 graders opvarmet osmosevand. Hvorfor ikke få dette gjort i forbindelse med rensningen af facaden? Læs mere om tilbuddet her.

Anbefaling efter facaderens

Efter en facaderens i Århus og omegn, anbefales det at få foretaget en overfaldebehandling. Vores overfladebehandling vil forhindre fugt- og vandindtrængning, hvilket mindsker risikoen for frostsprængninger i vinterhalvåret.