fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Facaderens Aalborg

Facaderens Aalborg

Få et tilbud

Hvorfor facaderens af os

Trænger din facade til en professionel og kærlig hånd? Vores udstyr, medarbejdere og erfaring sikrer dig den kvalitetsløsning, din facade har brug for.
Facader er forskellige, hvorfor facader skal behandles forskelligt. For at sikre kvaliteten af selve facaderensningen, så tager vores eksperter prøver af din facade samt vurderer denne forinden udførsel af facaderens i Ålborg.

Anbefaling inden facaderens

Grundet facaders forskellighed tages forbehold for forskellige ting inden selve rensningen af facaden. Der tages forbehold for facadens overfladestruktur og underlag, hvorfor prøver tages af dette. Ydermere tages forbehold for alger og mos.

Behandling af alger

​Vi undersøger typen af alger, og hvor dybt disse må have sat sig. I nogle tilfælde anbefales en algebehandling inden selve facaderensningen. Dette gøres for at sikre det bedst mulige slutresultat. Vores algebehandling påføres i form af en skum, der trænger ind i algerne og bekæmper disse.

Udførsel af facaderens i Aalborg

Grundet facaders forskellighed anvendes udstyr, der kan tilpasses den enkle facade. Alt afhængig af facaden, så anvender vi enten hedevandsrensning eller koldvandsresning, hvor vandmængde og trykpres ligeledes tilpasses.

Rensning af altan og glasparti

I forlængelse af facaderens i Aalborg udføres rensning af altan, glasparti og alu-/plastprofiler. Hvis facaden skal behandles, så hvorfor ikke få renset overstående i samme omgang. Her anvendes nyeste teknologi. Læs mere her.

Anbefaling efter facaderens

​Efter vores facaderens i Ålborg anbefales, at få foretaget en overfaldebehandling. Denne behandling vil forhindre indtrængning af vand og fugt, hvorved risikoen for frostsprængninger vil mindskes markant.

Få et uforpligtende tilbud

​Trænger din facade til en facaderens i Ålborg? I så fald er det os, du har brug for. Vores grundige vejledning, vurdering og facaderens vil give nyt liv til din bygning. Udfyld nedenstående kontaktformular allerede i dag, og vi kontakter dig med et ganske uforpligtende tilbud.