fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Facaderengøring

Få et tilbud

Alle facader er forskellige

​Hos Nanostone har vi udstyret, medarbejderne og erfaringen. Vi er specialiseret inden for betonrens, murstensrens og aluminiumrens, og vi er først tilfredse, når du er tilfreds.

Vores facaderengøring tager forbehold for at facader er forskellige. Derfor benytter vi forskellige rensningsmetoder, som er tilpasset din facade. I forbindelse med vores facaderengøring, kommer vores eksperter ud til dit din bygning, hvor de vurderer facadens tilstand. Dette gøres for ikke at beskadige facaden under facaderengøringen.

Hos Nanostone har vi tre væsentlige områder, der altid tages forbehold for:

  • Typer af alger og mos
  • Overfladestruktur og materialer
  • Tid (hvor dybt har algerne fået lov til at sætte sig i facaden)

Du kan læse nærmere om vores foranalyse af facaden her

Anbefaling inden facaderengøring

Vi anbefaler ofte, at få foretaget en algebehandling inden rengøring af facaden, da dette – i langt de fleste tilfælde – vil give det flotteste resultat. Vores algebehandling påføres som en skum, der får lov at trænge ind i facaden, hvor både røde og grønne alger bekæmpes.

Hvilket udstyr anvendes til facaderengøring
​Vi benytter udelukkende specialudstyr og alt afhængigt af facaden, anvendes enten hedevandsrensning eller koldvandsrensning. Tryk og vandmængde justeres specielt til din facade.

Anbefaling efter facaderengøring
​Efter vores facaderengøring anbefaler vi, en overfladebehandling foretages. Dette vil forhindre fugt- og vandindtrængning samt mindske begroning og dermed misfarvning af alger. Derudover er vedligeholdelse en vigtig og afgørende faktor for en flot og sund facade. Vi anbefaler i denne forbindelse, at der årligt bliver foretaget en algebehandling af din facade.

 

Få et uforpligtende tilbud

​Trænger din facade til en professionel rengøring, så kontakt os allerede i dag. Vi gør din facade flot og sund på ny. Du skal blot udfylde nedenstående kontaktformular og vi kontakter dig med et uforpligtende tilbud.