fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Facademaling

Facademaling

Få et tilbud

Gør din facade mere præsentabel

Ønsker du at få genopfrisket din facade og gøre denne mere præsentabel over for eksempelvis kunder? Så hjælper vi med en professionel løsning, der sikre det bedst mulige resultat.

Funktionel facademaling

Vores facademaling er ikke kun fordelagtig design- og udseendemæssigt, men også funktionalitetsmæssigt. Facademalingen kan modstå det danske vejr og bidrager til en flot, moderne facade på én og samme tid.

Den facademaling vi anvender tåler både vind og vejr. Samtidig beskytter malingen mod fugt og frost, så mulige frostsprængninger minimeres. Vores facademaling dækker eventuelle smårevner og giver facaden en jævn overflade. Udover disse egenskaber, så sikrer du også med vores facademaling at facadens overflade forsat kan ånde. Dette har stor betydning for facadens levetid.

Vi tilbyder facademaling i flere forskellige farver. Vi finder en farve efter jeres ønske. Herved kan du få muligheden for, at designe din facade på ny.

En facade i en mørk nuance kan i visse tilfælde være en fordel. Dette er tilfældet, hvis bygningen er placeret i områder, hvor der er meget lys og tendens til fugt. Facader i lyse nuancer bliver nemlig ikke varme og udtørret på samme måde, som facader i mørke nuancer.  Det har, alt andet lige, en signifikant påvirkning på sundheden af din facade, da alger vokser i lys og fugt.

Årsagen til at man ønsker at mindske belægningen af mos og alger på facaden er, at disse suger vandet til sig. Når frostgraderne kommer, så skaber disse belægninger revner i facaden, hvor yderligere vand kan trænge ind og beskadige facaden. Herudover, så kan fugt i facaden føre til et usundt og dårligt indeklima.

Vi anbefaler derfor en årlig forebyggende algebehandling, som skal sikrer en optimal vedligeholdelse af facaden.

Tørretid
Den estimeret tid før facademalingen er fuldstændig gennemtør er op til 2 uger. Dette afhænger af vejrmæssige forhold såsom luftfugtighed og temperatur, men det afhænger ligeledes af malingens lagtykkelse. De 2 ugers tørretid er fastsat med henblik på 2 lag af facademaling eller mere.

Forbehold inden facademaling

Inden din facade males er der nogle ting at tage forbehold for.
De vejrmæssige forhold i Danmark gør, at vi må planlægge vores udførsel af facademaling efter de forskellige årstider.

Det mest optimale er, at foretage en facademaling i maj, juni, juli og august, da vi har flest solskinsdage inden for dette interval. Statistisk set vil der være for meget blæst og regn i det tidlige forår, og i september begynder fugten at sætte sig. Hvis man forsøger at påføre facademaling udendørs i blæsevejr, så vil malingen der bliver påført med sprøjte, være under meget mindre kontrol.

Sådan foregår en behandling med facademaling

​Nanostone udfører professionel facademaling og facadebehandling for både privat- og erhvervskunder i hele Danmark.
Det vigtigste for os er, at din facade får den rette behandling. Derfor sikrer vi dig den rette vejledning fra start til slut. Den typiske process består først af en analyse af facadens underlag, dernæst vælges den rette rengøring og maling og sluttelig påføres selve malingen på facaden. Rensningen af facaden er et meget vigtigt trin inden facademalingen påføres. Dette skyldes at smuds og snavs gerne skal fjernes således facademalingen kan blive påført direkte på facaden. Den foregående vurdering/analyse af facaden udføres for at udføre den rette rensning inden påførsel af facademalingen.

Miljøet i fokus

​Hos Nanostone har vi til dagligt fokus på miljøet. Vi er af den overbevisning, at de små valg, vi tager i hverdagen – er de vigtige valg. Derfor benytter vi, så vidt muligt, færrest mulige kemikalier for at skåne miljøet. I visse tilfælde kan det være nødvendigt at benytte kemikalier. I disse tilfælde søger vi altid for at informere dig i forvejen.

Få et uforpligtende tilbud

​Få et ganske uforpligtende tilbud på facademaling og få en ny facade, der vil give ny værdi til dit hus eller din bygning. Det er ganske gratis at få tilsendt et tilbud fra os hos Nanostone. Udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakter dig med et tilbud.