fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Privat

Vi støtter

Det er vigtigt at hjælpe

​Her i Nanostone føler vi at det er en vigtig del af vores værdier at hjælpe og gøre en forskel.
Derfor støtter og sponsorerer vi gerne gode mærkesager og projekter.Har du et godt formål, som du synes vi skal støtte er du meget velkommen til at kontakte os.

Danmarksindsamlingen 2017

DANMARKSINDSAMLINGEN 2017
Vi har valgt at støtte Danmarksindsamlingen med 11.222 kr. Bidraget går til børn rundt om i verden der sulter.

Aktion på Lauritz – Ubeskåret til Danmarksindsamlingen

Vi valgte at give et yderligere bidrag til Danmarksindsamlingen ved at bidrage med et gavekort på 5000 kr. til Nanostone, hvor alle kunne byde på gavekortet. Trods at linket kom op blot 2 timer før hammerslag, så nåede gavekortet op og give 3.500 kr. yderligere til Danmarksindsamlingen. Vi er derfor stolte af at have bidraget med 14.722 kr. i alt til Danmarksindsamlingen som samlet fik 90.061.627 kr. ind til børn der sulter.

UNICEF 2017/2018

UNICEF 2017
Vi har valgt at støtte UNICEF med tanke på at hjælpe børn i nød. I år går pengene bl.a. til børn i den krisramte by Aleppo i Syrien. Vores donation på 8.000 kr. går til at børnene kan overleve, indhente tabt skolegang og bearbejde traumer.

WWF Verdensnaturfonden 2016/2017

Vi har valgt at støtte WWF Verdensnaturfonden Skov i 2017. Vores støtte på 10.000 kr. estimeres til at plante 400 træer.
Vi går ind for at genbruge og vedligeholde det vi har og med den store fokus på klima, mener vi at det er nødvendigt at bidrage til en fond som WWF, da dette netop støtter op om klimaet og gør en forskel for vores natur og dyr og fremtidige generationer.

Børnecancer fonden

BESØG BØRNECANCERFONDENS HJEMMESIDE
Vi har valgt at støtte BørneCancerFonden. Pengene går til rekreationsophold til børnene og forkælelseslegater. Fonden er udelukkende finansieret af støtte fra private, virksomheder, indsamlinger og andre fonde.

Danske hospitals klovne

BESØG DANSKE HOSPITALS KLOVNES HJEMMESIDE
Vi har valgt at støtte Danske Hospitals Klovne. Et super godt initiativ til at sprede glæde på hospitalerne til alle børnene. Børnene får underholdning og ekstra forkælelse.

​CO2 neutralt website

Hos Nanostone er vi meget opmærksomme på vores miljømæssige ansvar og køre derfor med en CO2 neutralt hjemmeside.