fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens i Skagen

Back to cases

Lena helt store ønske var at få hendes flotte gule fliser tilbage igen, hvilket gjorde, at hun kontaktede Nanostone i starten af foråret.

Sammen med Lena arrangerede vi en dato, hvor vi sammen besigtigede flise-arealet, hvorefter Lena fik en fast pris på opgaven samt råd og vejledning til, hvordan opgaven bedst muligt kunne løses.

Efter et par dages betænkningstid vente Lena tilbage og vi fik arrangeret en dato til rensen. Hun valgte at få sine fliser både renset, imprægneret samt tilmeldt til årlig service, hvilket give hende 15 års garanti mod flisepest.

Det siger kunden:

“Vi har en terrasse på godt 43 m2, som var slemt angrebet flisepest. Vi så en reklame for Nanostone i Jyllands-Posten. Vi indhentede et tilbud, og da vi fandt det rimeligt, bad vi dem om at udføre rensningen. Vi blev hurtigt over telefonen enig om tidspunktet for rensningen, og Nanostones medarbejder mødte præcist den aftalte dag.

Rensningen tog ca. 3 timer og blev udført helt uden gener for os. Medarbejderen var oven i købet så venlig at vaske vinduer uden beregning, da han var færdig. Problemet skyldtes, at vi har flere vinduer, som går ned til fliserne, og de blev selvfølgelig tilsmudset.

Resultatet, efter at fliserne var tørre, er imponerende, og vi kan varmt anbefale andre at benytte firmaet.”

Lena – Skagen

Project details

City:
Skagen

Project size:
43 m2

Project year:
2019

Services:
Fliserens