Børsen Gazellen for 7. gang i træk

Hos Nanostone har vi netop modtaget Børsen Gazelle 2022, som er vores 7. – og så i træk!

Da vi i 2016 modtog vores første Gazelle i 2016, så føltes det helt uvirkeligt. Sikken en succes at være kommet så langt til at være 1 ud af dengang ca. 1700 virksomheder i det år af ca. 300.000 registrerede virksomheder, til at modtage en Børsen Gazelle.

Vi købte en statuette, så vi kunne gemme og mindes denne succes i mange år frem. At det blev startskuddet for de næste mange Gazeller i træk havde vi aldrig troet!

En Børsen Gazelle måles ud fra regnskabsåret det foregående år og såfremt, der ses en fordobling i omsætning eller bruttoresultat, så modtager du en Børsen Gazelle.

Det er en stor hyldest til alle iværksættere og et super motiverende skulderklap for alle.

Nanostone har i alle år, siden vi startede i 2008, formået at vækste resultatet og der har altid været tale om minimum en fordobling, når vi så 4 år tilbage.
Selvom 1, 2 og 3 Gazeller kan synes af lidt og nogen vil tro  “nemt”, når vi nu står med 7 Gazeller – tja, så er det altså langt fra tilfældet.
Hos Nanostone har vi virkelig set alle de seje kampe en iværksættervirksomhed skal igennem. Det har været hårdt og taget mange søvnløse nætter, lange dage og mange dage, som er endt i arbejde frem for meget andet sjov. Men det har været det hele værd – for at se tilbage på sådan en vækstrejse, en kæmpe læring og personlig udvikling har været helt vild!
For hvert år vi har vækstet, har vi skulle omstrukturere virksomheden på mange områder for at lykkes. Både ift. ansættelser, logistik, nye kontorer, budgetter, kundehåndtering mv. Så hver Gazelle må siges, at have sin egen historie og de to founders kan tydeligt huske de forskellige år fra hinanden – også selvom nogle dage og måneder i højsæsonen, til tider har flydt lidt sammen, og der er blevet kørt i autopilot fra 6 morgen til midnat.

Hos Nanostone fortsætter væksten. I 2021 solgte de to founders majoriteten af virksomheden til Maigaard og Molbech og der blev indsat en professionel bestyrelse. Der er kommet et par ekstra services på, men fortsat med en meget klar strategi – vores fokus er udendørs vedligeholdelse, som kræver special rens eller special viden og hvor vi ser et særlig behov.
Nanostone købte i januar, 2022, virksomheden Easy-Green, som er specialister indenfor græspleje. Det valgte vi, da vi ønskede servicen, da den lagde sig godt op af vores strategi og vi valgte at købe en virksomhed med flere års erfaring, så vi kunne fortsætte med at tilbyde ydelser, hvor vi er specialister og tilbyder en høj kvalitet.
Vi har i 2022 udvidet til Sverige og har fået åbnet kontor indenfor samtlige af vores ydelser og med stor succes. Derfor håber vi, at vi med 2022 regnskabsåret også får en så stor succes, at vi kan få Gazelle nr. 8.

Vi takker ydmygt til alle vores kunder og mange kollegaer som har været med gennem årene. Og en særlig tak også til vores familie og venner som har hjulpet til fra start.