fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Algebehandling

Effektiv Algebehandling

Professionel algebehandling

Vi har i mere end 14 år hjulpet både private- og erhvervskunder med at fjerne alger fra fliser, tag og facader. På baggrund af vores mange års erfaring, kan vi med vores algebehandling tilbyde et flot resultat, en fornuftig pris og en god service.

​Vores algebehandling fungerer rigtig godt til både fliser, tag og facader, som du kan se på billeder nedenfor. Her på siden kan du læse om, hvor vi anbefaler at give algebehandlinger.

Effektiv algebehandling

Formålet med vores algebehandling er, at fjerne alger på tag, facade eller fliser. Faktisk vil du med vores behandling allerede indenfor 3-4 uger kunne se en effekt på fjernelse af grønne alger.
Vi tilbyder at fjerne alle former for grønne, gule og røde alger. Efter algebehandlingen er påført kan der gå 3-8 måneder, før du vil se den fulde effekt. Dette er alt afhængig af hvilken type overflade, samt om der er tale om et tag, facade eller fliser.

OBS:
Efter algebehandlingen er det forventeligt at vinduer skal vaskes ned. Det kan vi give et tilbud på eller vi kan koordinere algebehandlingen med din vinduespudsning.
Vores algebehandling ødelægger ikke zink kanter, hvilket er vigtigt, hvis du eksempelvis ønsker  algebehandling omkring vinduer og tagrender.

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 14 år i branchen

Algebehandling kan bruges på mange forskellige overflader

De seneste 14 år har vi udført vores algebehandling på mange typer af overflader. Vi har haft stor succes med at udføre vores behandling på følgende overflader:

Fliser
Vi har mange års erfaring med vores algebehandling af fliser. Her er det vigtigt at arbejde korrekt i forhold til brug af produktet, hvor vi nøje følger forevisningerne for at tage hensyn til miljøet. Faktisk var det netop med vores algebehandling til fliser, at vi i sin tid startede Nanostone. Efterfølgende har det udviklet sig til flere forskellige typer af algerbehandlingsopgaver.

Facader
Vi har mange erhvervskunder, som får en algebehandling på deres facader. Bygninger uden udhæng er mere udsatte og har derfor en tendens til at blive ramt af alger. Hvis du påfører algebehandling på din industribygning, vil du hurtigt opleve at bygningen kommer til at se ud som ny og ser meget mere indbydende ud for kunder og andre besøgende.

Tag/tagpap
Vi anbefaler at man årligt får en algebehandling af taget. Dette skyldes, at alger på taget kan give skader, som kan være omkostningsfulde at reparere. Vi har en utrolig effektiv algebehandling, hvilket betyder at vi kan holde dine årlige vedligeholdelseomkostninger nede.

Træterrasser
Er du træt af din grønne træterrasse? Så vil du blive meget tilfreds med resultatet efter en professionel algebehandling. Her får du nemlig udseendet af din flotte træterrasse tilbage uden alger. Behandlingen er meget nem og effektiv og vi sikrer naturligvis at din træterrasse ikke bliver beskadiget.

Statuer
Har du en statue, som er angrebet af alger, så har vi også erfaring med algebehandling af statuer.

Aluminimumsporte
Aluminimumsporte kan også blive ramt af alger, men dette kan nemt blive pænt igen med den rette behandling.

Miljøvenlig algebehandling

Hvert år foretager vi rigtig mange algebehandlinger og derfor er vi meget bevidste om miljøet. Vi er meget opmærksomme på den måde vi påfører behandlingen – vi sikrer nemlig kun at anvende den nødvendige mængde algebehandling til at behandle overfladen. På den måde minimere vi den mængde af produktet der løber ned i jorden. Vores algebehandling er desuden vandbaseret, hvilket gør at miljøet ikke bliver så påvirket, som det gør ved koncentrat.

Vi har stor respekt for miljøet – derfor anbefaler vi også at man som privatperson får udført algebehandlingen af en professionel, som har stor erfaring med påførselen af produktet. Du er velkommen til at læse mere om vores algefjerner produkt.

Landsdækkende algebehandling af fliser

Vi foretager algebehandling af fliser i hele Danmark. Vi har medarbejdere, som arbejder både på Fyn, Jylland og Sjælland, derfor kan vi tilbyde en landsdækkende service, som selv dækker de mindste byer i Danmark. Vi foretager mange algerens både i Valby, Fredericia, Hellerup, Herning, Nyborg – for blot at nævne et lille udsnit af de byer, som vores medarbejdere kommer rundt og besøger i løbet af året
Hvad er en algebehandling?

Hos Nanostone tilbyder vi at rense dine fliser pæne. Efter rensningen påfører vi Nanostone imprægnering på flisens overflade, som forebygger mod fremtidige algeangreb.

Hvilke midler bruger I til algebehandling?

Hos Nanostone renser vi først fliserne pæne, og efterfølgende imprægnerer vi fliserne. Inden imprægnering renser vi fliserne mekanisk eller desinficerer fliserne, så fliserne står pæne og klar til imprægnering.

Hvornår skal jeg fjerne alger på fliser?

Vi anbefaler at du, allerede når fliserne er nye, begynder at imprægnere dem. På den måde holder du dine fliser og fuger pæne løbende, så du ikke ender med kedelige, mørke fliser.