fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Algebehandling Nordjylland

Algebehandling Nordjylland

Få et tilbud

Forebyggende og professionelle algebehandlinger i hele Nordjylland

I næsten 10 år har vi assisteret både private og erhvervskunder i Nordjylland med fjernelse af alger fra fliser, tag og facader. Med vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde en flot løsning med vores algebehandling, til en god pris og med god service.

Vores algebehandling fungerer effektivt til både fliser, tag og facader. Her på hjemmesiden kan du finde information om, hvor vi anbefaler at bruge algebehandlinger.

Formålet med algebehandling

Formålet med vores algebehandling er at fjerne alger fra tag, facader og fliser. Med vores behandling kan du allerede se en effekt på fjernelse af grønne alger inden for 3-4 uger.Vi tilbyder at fjerne alle typer af grønne, gule og røde alger i hele Nordjylland. Efter algebehandlingen kan det tage mellem 3-8 måneder, før du ser den fulde effekt, afhængigt af overfladetypen og om det er fliser, et tag eller en facade der skal algebehandles.

Bemærk venligst, at efter algebehandlingen er det som regel nødvendigt at vaske vinduerne ned. Vi kan give dig et tilbud på dette eller koordinere algebehandlingen med din vinduespudsning. Vores behandling beskadiger ikke zinkkanter, hvilket er vigtigt, hvis du ønsker behandling omkring vinduer og tagrender.

Algebehandling til forskellige overflader

I de seneste 10 år har vi udført algebehandlinger på mange forskellige overfladetyper med stor succes. Vi har opnået gode resultater ved algebehandling af følgende overflader:

Behandling af tag

Vi anbefaler en årlig algebehandling af taget/tagpappet, da alger på taget kan forårsage skader, der kan være dyre at reparere. Vores effektive algebehandling betyder, at vi kan holde dine vedligeholdelsesomkostninger nede.

Behandling af facader

Mange af vores erhvervskunder i Nordjylland får en algebehandling på deres facader. Bygninger uden udhæng er mere udsatte og har en tendens til at blive angrebet af alger. Ved at påføre en algebehandling på din industribygning, vil du hurtigt kunne se en forvandling, hvor bygningen ser ud som ny og mere indbydende for kunder og andre besøgende.

Behandling af træterrasser

Ønsker du at få fjernet algerne fra din træterrasse? Så vil du blive meget tilfreds med resultatet efter en professionel algebehandling. Behandlingen er nem og effektiv, og vi sørger selvfølgelig for, at din træterrasse ikke tager skade.

Behandling af fliser

Vi har omfattende erfaring med algebehandling af fliser i Nordjylland og er meget omhyggelige med at følge produktanvisningerne for at beskytte miljøet. Faktisk var det netop vores algebehandling til fliser, der var starten på Nanostone. Siden da har vi udviklet vores ekspertise på flere forskellige typer af algebehandlingsopgaver.

Behandling af statuer

Vi har også erfaring med at behandle alger på statuer i Nordjylland.

Behandling af aluminiumsporte

Aluminiumsporte kan også blive angrebet af alger, men med den rette behandling kan de se pæne ud igen.

Algebehandling der er miljøvenlig

Vi udfører mange algebehandlinger i Nordjylland hvert år og har derfor stor fokus på miljøet. Vi sørger for at påføre behandlingen på en måde, der kun bruger den nødvendige mængde til at behandle overfladen, og på den måde mindsker vi mængden af produkt, der løber ned i jorden. Vores algebehandling er vandbaseret, hvilket betyder, at den ikke påvirker miljøet lige så meget som koncentrater.

Hos Nanostone har vi stor respekt for miljøet og anbefaler derfor, at privatpersoner får en professionel til at udføre algebehandlingen, da det kræver erfaring at påføre produktet korrekt. Du er velkommen til at læse mere om vores algefjernerprodukt.

Kontakt os

Hos Nanostone går vi meget op i at hjælpe vores kunder. Derfor er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 4236 6666, hvis du har nogle spørgsmål eller henvendelser til os.