fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Algebehandling Horsens

Algebehandling Horsens

Få et tilbud

Hurtig, nem og effektiv algebehandling i hele Horsens

Horsens er en smuk by med glade indbyggere og pæne bygninger. Men selv de fineste bygninger kan rammes af alger. Af denne grund udfører vi hvert år mange algebehandlinger af terrasser, fliser, tag, facader og meget mere i Horsens. En algebehandling er en forebyggende behandling mod forskellige typer alger. Vi udfører denne behandling hurtigt og effektivt til en god pris. Udover dette bruger vi et algefjerner produkt og en metode, der er mere miljøvenlig end flere alternativer, som bruger koncentrat.

Vigtigheden af algebehandling

Det er vigtigt at behandle alger, der gror på udendørs overflader, da deres rødder kan forårsage store skader ved at trække vand til sig. Når vandet fryser om vinteren, udvider det sig, hvilket kan skabe frostsprængninger i tag, fliser eller facader. Det kan derfor have store konsekvenser, hvis man ikke vedligeholder ens udendørsarealer.

Til gengæld er prisen for en algebehandling ikke særlig dyr. Faktisk kan du få et standard parcelhus tag algebehandlet for kun omkring 1.499 kr. inkl. moms. Dine fliser kan algebehandles for omkring 8 kr. pr. kvadratmeter.

Hvis det er længe siden, du har fået en professionel rensning af dit udeområde, kan det i visse tilfælde være nødvendigt for at opnå det bedste resultat. Med næsten 15 års erfaring inden for branchen har vi både renset og algebehandlet mange forskellige typer områder og kan derfor give dig den bedste rådgivning om, hvordan og hvornår du får det mest optimale resultat.

Fordelen ved forebyggende algebehandling

Fordelen ved at få en forebyggende algebehandling er, at alger samler på vandet og virker som en symbiose til andre vækster såsom lav og mos. Når disse forskellige vækster får lov til at sætte sig, er taget konstant fugtigt, hvilket kan give skader og ødelægge taget. Desuden kan frost om efteråret forårsage, at vandet fryser og udvider sig, hvilket kan give frostsprængninger og i værste tilfælde føre til vandskade og/eller udskiftning af dele af taget. Det kan altså især være en god ide at få en forebyggende algebehandling af taget.

Derfor anbefaler vi én forebyggende algebehandling én gang om året eller én gang hvert andet år. Vores forebyggende algebehandling kan udføres på både tag, fliser og facade.

Kontakt os

Hos Nanostone går vi meget op i kundeservice. Hvis du ønsker en algebehandling i Horsens, kan vi komme til dit hjem eller kontor og se stedet, helt gratis og uforpligtende. Få et tilbud eller ring til os på 4236 6666, hvis du har nogle spørgsmål eller henvendelser.